Изразявам съмнение, че най-вероятно, става въпрос за политическа провокация.  Тези

...
Изразявам съмнение, че най-вероятно, става въпрос за политическа провокация.  Тези
Коментари Харесай

Бойко Рашков за бомбените заплахи: Вероятно е политическа провокация

Изразявам подозрение, че най-вероятно, става въпрос за политическа провокация.  Тези закани и това изнасяне на възпитаници от учебните заведения е обвързвано с всяване на суматоха преди изборите. Това сподели за " Фокус " някогашният вътрешен министър Бойко Рашков. 

" Мерките, които би трябвало да се подхващат са тези, които се взимат постоянно при сходни зловредни известия, които най-често съставляват закононарушения. За подаване на подправени сигнали, се носи наказателна отговорност ", уточни той. 

Според него Министерство на вътрешните работи има достатъчно практика в разкриването на сходен тип престъпения и се надявам, че сътрудниците ще се оправят със задачата. " Не съм бил очевидец на сходни всеобщи сигнали, които безспорно ще обезпокоят обществеността, ще допринесат за боязън и стъписване у хората - това са негативите ", добави Рашков.

" Убеден съм изцяло, че Министерство на вътрешните работи ще си свърши работата. Множеството случаи, в които такива закононарушения са разкривани ми дават съображение за оптимистичен извод в тази тенденция ", заключи някогашният вътрешен министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР